Odricanje od odgovornosti

S IMMO AG se potrudio pomno sastaviti informacije na ovoj mrežnoj stranici. Unatoč tome, ne preuzimamo nikakvu odgovornost niti jamstvo za točnost, cjelovitost, preciznost ni aktualnost podataka i informacija na ovoj mrežnoj stranici. Pridržano pravo na pogreške. Posebno ne preuzimamo odgovornost za bilo kakvu štetu nastalu u vezi s izravnom ili neizravnom uporabom informacija iznesenih na ovoj mrežnoj stranici.

Sadržaji na ovoj mrežnoj stranici služe samo za informaciju i – prema austrijskom i međunarodnom pravu tržišta kapitala – ne predstavljaju nikakvu ponudu ni preporuku za kupnju ili prodaju. Ako se na ovoj mrežnoj stranici nalaze izjave koje se tiču budućnosti, stvarni budući događaji mogu se dijelom znatno razlikovati od takvih izjava ili impliciranih izjava. Protekli razvoji događaja ne dopuštaju zaključke o budućem razvoju događaja.

Društvene mreže

Sadržaji dostupni na Twitter profilu društva S IMMO služe samo za informiranje. S IMMO AG u postovima može objaviti poveznice ili referencije na vanjske stranice za čije sadržaje ni izvore nije odgovoran. S IMMO AG usto nipošto ne preuzima odgovornost za zaštitu podataka, sadržaj ili točnost navedenih stranica. Poveznica na stranice i doprinose ne znači da S IMMO AG zagovara društva, proizvode ili marke koji stoje iza tih mrežnih stranica niti da je s njima pravno povezan. Ako S IMMO AG primi na znanje da se na povezanim mrežnim stranicama nalaze protupravni sadržaji, poveznica će odmah biti uklonjena.

Ove smjernice vrijede i za YouTube kao i za sve društvene kanale i mreže, komentare, rasprave i postove koji su na bilo koji način povezani s društvom S IMMO i/ili S IMMO AG.

S IMMO AG i sva njegova društva kćeri ne obvezuju se pratiti komentare, odgovore ni spominjanja na kanalima društvenih mreža niti reagirati na njih.