Zagrebtower

Zagrebtower Zagrebtower
Zagrebtower Zagrebtower
Načini uporabe
  • Ured
  • Maloprodaja
Lokacija

Zagreb

Hrvatska

Radnička cesta 80

10000 Zagreb

Neto korisna površina

cca. 26.000

kvadratnih metara

Dragocjeno proširenje portfelja u srednjoj i istočnoj Europi

Zagrebtower dio je portfelja društva S IMMO od 2020. godine. Ovom je kupnjom S IMMO svoj portfelj u Zagrebu proširio za visoko kvalitetnu poslovnu nekretninu. Poslovni objekt izgrađen 2007. godine sastoji se od 22-katnog poslovnog tornja visine 79 metara i priključene niže zgrade s devet katova. Ukupna površina za najam iznosi oko 26.000. Objekt ima i podzemnu garažu s 354 parkirna mjesta kao i još 90 nadzemnih parkirnih mjesta ispred samog objekta.

Prvorazredni objekt nalazi se u srcu poslovne četvrti Business District East, koja zajedno s poslovnom četvrti Central Business District čini najtraženiju lokaciju u Zagrebu. U zakupnike ureda ubrajaju se hrvatsko Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja, farmaceutski koncern Bayer te revizorsko društvo Deloitte. Nekretnina je izvrsno povezana mrežom javnog gradskog prijevoza i ispunjava visoke standarde održivosti, te joj je stoga dodijeljen certifikat BREEAM Excellent.

Zaštitni znak visoka stupnja komfora za zakupnike

Zagrebtower jedan je od najupečatljivijih zaštitnih znakova Zagreba, a svojim zakupcima osim fantastičnog pogleda na grad nudi i bogatu ponudu koja mjesto rada čini mjestom susreta: kafići, restorani i lokali samo su neke od pogodnosti koje ovu poslovnu nekretninu čine vrlo atraktivnom i izvan radnog vremena. Moderna tehnika, fleksibilan dizajn, upravljanje objektima na licu mjesta kao i 24-satna sigurnosna služba ujedno pružaju zakupcima visok stupanj komfora. Potpuno staklena fasada propušta maksimalnu količinu prirodnog danjeg svjetla u zgradu.