Impresum

Pod nazivom S IMMO Croatia podrazumijevamo zasebne pravne osobe koje su osnovane i funkcioniraju u skladu s hrvatskim zakonodavstvom, a pod upravom su društva S IMMO AG.

S IMMO AG

Friedrichstrasse 10
1010 Vienna
Tel: +43 1 22795-0
Fax: +43 1 22795-91112
E-poruka za S IMMO AG

Sitz Wien, FB-Nr. 58358 x Handelsgericht Wien
UID Nr. ATU59062757
DVR 0774421


Nadležna nadzorna tijela
Finanzmarktaufsicht
Otto-Wagner-Platz 5
A-1090 Wien
www.fma.gv.at 


Osoba odgovorna za sadržaj
Korporativne komunikacije društva S IMMO AG
E-poruka timu korporativnih komunikacija 

Ograda - važna pravna napomena

S IMMO Croatia potrudio se pomno sastaviti informacije na ovoj mrežnoj stranici. Unatoč tome, ne preuzimamo nikakvu odgovornost niti jamstvo za točnost, cjelovitost, preciznost ni aktualnost podataka i informacija na ovoj mrežnoj stranici. Pridržavamo pravo na pogreške. Posebno ne preuzimamo odgovornost za bilo kakvu štetu nastalu u vezi s izravnom ili neizravnom uporabom informacija iznesenih na ovoj mrežnoj stranici.

Sadržaji na ovoj mrežnoj stranici služe samo za informaciju i – prema hrvatskom i međunarodnom pravu tržišta kapitala – ne predstavljaju nikakvu ponudu ni preporuku za kupnju ili prodaju. Ako se na ovoj mrežnoj stranici nalaze izjave koje se tiču budućnosti, stvarni budući događaji mogu se se dijelom znatno razlikovati od takvih izjava ili impliciranih izjava. Protekli razvoji događaja ne dopuštaju zaključke o budućem razvoju događaja.

Izmjene

S IMMO Croatia pridržava pravo na izmjene ili dopune pripremljenih informacija bez prethodne najave. Ne možemo preuzeti nikakvo jamstvo da će ova mrežna stranica ili njezini sadržaji biti na raspolaganju bez prekida ili da će uopće biti na raspolaganju.

Copyright

Svi sadržaji na ovoj mrežnoj stranici zaštićeni su autorskim pravom. Tekstovi, slike i grafički prikazi zaštićeni su autorskim pravom i drugim zaštitnim pravima. Sadržaj se ne smije kopirati, distribuirati, mijenjati niti stavljati na raspolaganje trećim osobama u komercijalne svrhe.

Poveznice

S IMMO Croatia ne provjerava sadržaj i zakonitost drugih mrežnih stranica na koje upućuju izravne poveznice na našim mrežnim stranicama niti na sadržaje tih drugih mrežnih stranica. S IMMO Croatia ne preuzima nikakvu odgovornost za sadržaje takvih mrežnih stranica ni za njihove sadržaje. S IMMO Croatia nema nikakav utjecaj na oblikovanje tih mrežnih stranica i izričito se distancira od bilo kakvih nezakonitih sadržaja koji se na njima nalaze.

Jezici

S društvom S IMMO Croatia možete komunicirati na hrvatskom i engleskom jeziku.

Zasluge

Koncept, dizajn i tehnička realizacija
VERDINO GMBH
Landstraßer Gürtel 3
A-1030 Vienna
Phone: +43 1 2276038
welcome@verdino.com